>

Saturday, January 7, 2012

contest : Blog paling Comel, Cantik dan Kemas ;)


anda rasa blog anda layak??
haa,tekan je kat atas nie..dah p ke blog pihak penaja nye..


syarat-syarat penyertaan ::
  1. jadi follower FARZANA FARZANTO.
  2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. buat 1 entry tentang contest ni.
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
*Dan anna cam biasa : tika, tiya, farah, christy n hani..hoho~
  1. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni. 
           * mcam anna gak --> (http://2.bp.blogspot.com/_YgUtmFlaVhY/TSnyczPftaI/AAAAAAAAAUA/06mqYJZociY/s1600/drawn_wallpapers_vector_wallpapers_pink_light_015899_1.jpg)
  1. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  2. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
  3. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.

Owkey2..nie plak pesanan pihak penajanye :
Perhatian::
Syarat number 2 telah pun di tukar.
Hadiah2 anda bukan lagi di "Pelangiwardrobe Hannah" .
Sebab i tak boleh sign in masuk FB tu.
Dunno why. huhu. frust gila.
Korang kene LIKE page Pelangi Boutique untuk tengok hadiah.
sorry.... ;((
but dont worry, be happy.
banyak baju2 baru kat sana yg korang boleh pilih!!! ;DD

GUD LUCK ;)

pesanan dari anna plak : LUCK GOOD~!!  ahaha..

No comments:

Post a Comment